ΚΑΛΩΣ ΉΛΘΑΤΕΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Η οδοντίατρος, Μαρία Κουρτίδου, αποφοίτησε το 2003 από την Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ. και στη συνέχεια, στο ίδιο πανεπιστήμιο, παρακολούθησε και περάτωσε με άριστα το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης (Master of Science)  της Προληπτικής Οδοντιατρικής, στα πλαίσια του οποίου εκπαιδεύθηκε στο αντικείμενο της Παιδοδοντιατρικής.
Κατά τη διάρκεια τόσο των προπτυχιακών αλλά και των μεταπτυχιακών σπουδών της, βραβεύτηκε με υποτροφία αρίστευσης του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).
Έ
χει συμμετοχές με ανακοινώσεις σε οδοντιατρικά και παιδοδοντικά συνέδρια και δημοσιεύσεις άρθρων σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.
Κατά το διάστημα 2003-2007 εργάστηκε σε ορθοδοντικό ιατρείο, αποκομίζοντας πολύτιμη γνώση και εμπειρία στην προσέγγιση και διαχείριση της συμπεριφοράς των παιδιών. Από το 2007 μέχρι σήμερα διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο, όπου παρέχονται υπηρεσίες προληπτικής οδοντιατρικής και παιδοδοντιατρικής.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προληπτικής Οδοντιατρικής Ελλάδας και μέλος της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

ΚΑΛΩΣ ΉΛΘΑΤΕΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ